събота, 20 септември 2014 г.

...из препоръките на BIG SISTER: Как да изкараш незабравим купон

Намери начин да те поканят на купона все пак. 

Ако не се сещат да го направят сами – поеми инициативата в свои ръце. Дочуеш ли, че се води разговор по темата – незабавно се включи с мнение за музиката, с идеи каква да е храната или просто заяви, че ще донесеш бутилка от любимото си вино.

Добра е и стратегията, при която просто заявяваш, че в 8 часа няма да може да дойдеш и ще закъснееш с около половин час. Или, че е истински късмет денят, в който ще бъде партито, защото на следващия не може да дойдеш.

Но ако и това не сработи – няма проблем. Важното е да знаеш адреса и датата. Все пак неучтиво е да те върнат от вратата като се появиш.

Следващата задача е да намериш приятелка, която да е по–грозна от теб и да я убедиш да те придружи. Първото е лесна работа, предполага се, че всичките ти познати жени са по–грозни от теб, а изключенията имат проблеми със сложния си характер или леко им хлопа дъската.

И тъй като вече си си осигурила и парти, и придружителка, редно е да се погрижиш за тоалета си за въпросното мероприятие. Това, как ще си облечена, зависи само и единствено от намеренията ти по отношение събитието.

Най–добрият вариант е този, който не толкова прикрива твоите несъвършенства, колкото подчертава достойнствата ти, в сравнение с приятелката ти. Например, ако бюстът й е малък, хубаво е да си с дълбоко деколте. Ако фигурата й е не особено стройна, то една къса пола, която показва недвусмислено високите ти критерии при покупка на бельо, е повече от уместна.

И изобщо не се притеснявай, че е възможно да нарушиш своята визия с подобни акценти. Така или иначе си имаш придружителка, на фона, на която да изпъкнеш.

Преди да продължим, ще подчертаем, че дори нищо повече да не се случи – можеш да си повече от доволна. Само помисли – ще има парти и ти си по–красива от приятелката ти.

Но нека не бъдем минималисти.

Самото ти появяване на партито трябва да бъде забелязано. Обърни някоя чаша, счупи чиния или просто се спъни в килима и обери овациите. След това е добре да дадеш почивка на публиката, изпивайки няколко питиета, за да може да обсъдят коя си и от къде си се взела. 

Едва след като и най–задрямалият гост е наясно с твоята особа, е време отново да се размърдаш.

Изчакай подходяща пауза в музиката или в разговорите и я запълни с гръмък смях. Щом всички погледи са насочени към теб, посочи приятелката си и й кажи:  „Но, мила, за да си легнеш с него, трябва да изчакаш да приключи купона, все пак той е домакин!“

Може да се замени фразата с всякакви ефектни сюжети от сорта на: „Знаех, че ти не си пуснала водата в тоалетната“ или простото „По дяволите, пияна си“.

Отмини с ведрост и жизнерадостност опитите й за протест и обяснения, като поискаш да бъде пусната музика и се впуснеш в танци, още преди да е зазвучала такава.

Не е лошо да поканиш за партньор най–възрастния гостенин, като още на двадесетата секунда го полееш с чаша вода и го сложиш да седне, обявявайки, че вероятно му е прилошало от усилията.

Сега е време да се върнеш при приятелката си и да се опиташ да се сдобрите. Повече от ясно е, че тя вече не ти е никаква приятелка и никога повече няма да бъде, но е и сигурно, че лицемерно ще приеме извиненията ти.

Защо трябва да го направиш ли? Ами защото е ред на следващата фаза – невинни парти флиртове с мъже. Ако са с придружителки – още по–забавно.

Първата стъпка е да набележиш обекта. Това едва ли ще те затрудни – още с влизането, със сигурност си набелязала поне дузина подходящи.

Втората стъпка е да привлечеш вниманието му. И това няма да е сложно – след последните ти изпълнения абсолютно всички те следят и гледат да са по–далече от теб.

След това започни да въртиш очи в посока на приятелката си и от време навреме намигай. Постарай се тя да не забележи.

Когато набелязаният обект започне да се пули озадачено към теб, време е да действаш. Кажи на приятелката си, че сега ще види как се свалят мъже, след което отиди при жертвата и му обясни на ухо гримасите, които до скоро си му правила от разстояние – а именно: виж сега, дойдох тук да се позабавлявам просто, но моята дружка, милата, много те е харесала, знам, че няма шанс, но постарай се да не я обидиш.

Обектът най–вероятно ще въздъхне с облекчение, че няма да си има работа с теб, може дори да се усмихне. Отбелязала си поредната точка – обърни се победоносно към приятелката си, която тънейки в неведение, ти се възхищава в момента.

Не спирай дотук. Обработката трябва да продължи. Предложи му да вземе някой приятел и да се преместите четиримата на друго място, защото партито от самото начало е тъпо. Ако мъжът притеснено измънка, че не е сам, а с момичето си – обясни му, че не си падаш по нея и можете да й викнете такси. Изобщо всякакви подобни оправдания трябва да се парират овреме, защото е възможно дори да не са верни, а да са повод да се отбие примамливата ти оферта.

Ако отказът е прекалено твърд – удари му шамар и го обвини, че ти е пуснал ръка.

Запомни – усетиш ли и малко колебание в него, не се отказвай, а приложи сила – ако трябва, започни да го дърпаш към изхода.

Всъщност, добре е да запомниш къде е изходът, защото скоро може да те подкарат натам с ритници. Не съжалявай и не забравяй да вземеш на тръгване приятелката си, както и това–онова за спомен от къщата. 

Избягвай тежки предмети – ако се наложи да се тича, само ще ти пречат. Подходящи са бързоликвидни и леснопреносими ценности.

Когато се прибереш, обади се на полицията анонимно, представи се за съседка на партито и се оплачи от силния шум. След това си вземи душ, обади се на приятелката си и й кажи, че повече няма да я водиш на никакви партита. Когато ти тресне телефона, насоли я добре на фейсбук стената й, след което я ънфрендни.

Сега вече можеш да заспиш. Със сигурност ще помниш това парти.